Etiket Sonuçları: birliği

Sayın Velilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmelisine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık vb. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Okulumuzun Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimiz büyük ölçüde katılım sağladı. Aynı zamanda veli toplantısı da yapıldı.