Etiket Sonuçları: veli

Eyl

Öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimiz, ekte belirtilen programa göre okulumuza gelebilecektir.

2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönemi için öğrencinizin ders durumlarını, devam devamsızlık durumları ile eğitim öğretim faaliyetlerini görüşmek üzere 17/03/2019 PAZAR günü saat 12:00’da okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirildi.

Okulumuzun Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimiz büyük ölçüde katılım sağladı. Aynı zamanda veli toplantısı da yapıldı.

Velilerimiz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen ´´Sağlıklı Beslenme ve Bulaşıcı Hastalıklar ´´ konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.