BURSA / YILDIRIM - İşgir Ortaokulu

Etiket Sonuçları: yıl

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bursa Türkiye Yüzyılına Hazır!

Ock

Enerji tasarrufu ve verimliliği konulu resim yarışmasında sonuçlar açıklandı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzun Covid-19 salgını önlemlerini gerçekleştirdi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı ve IHH Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde ''İyilikte Yarışan Sınıflar'' projesi tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bir ''yetim kardeş''e sahip olmak için harçlıklarından artırdıkları paraları kumbaralara atarak yardım ediyorlar.

Mrt

Okulumuz da başarılı bir yangın tatbikatı gerçekleşmiş ve öğrencilerimiz güveni alana toplanmıştır.

Haz

Yıl boyunca yaptığımız tasarım ürünlerimizi sergiledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Millî ve manevi değerleri kazandırmak için bir grup öğrencimize Çanakkale gezisi düzenledik. Gezide emeği geçen öğretmnelerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde 9-17 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap fuarına tüm öğrencilerimizle katılım sağlandı.

Mrt

2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönemi için öğrencinizin ders durumlarını, devam devamsızlık durumları ile eğitim öğretim faaliyetlerini görüşmek üzere 17/03/2019 PAZAR günü saat 12:00’da okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimizle Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ziyareti gerçekleştirdik.

Mrt

Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) risklere dair tüm öğrencilerimize video ve anlatımlarla bilgi verildi.

Ock

6. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun yakınında bulunan camiyi ziyaret ettik. Böylece öğrencilerimizin ´´Namaz´´ konusunu daha kalıcı bir şekilde öğrenebilmesine olanak sağladık.

Ock

8. sınıf öğrecilerimizle Bursa Bilim Merkezi´ne gezi düzenledik.

Ara

Merhamet değeri etkinliği olarak Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ne ziyarette bulunduk.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizle lise tanıtım gezilerimiz kapsamında Ulubatlı Hasan Anadolu Anadolu Lisesi´ne ziyarette bulunduk.

Ara

Öğrencilerimiz Millî Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın ortaklaşa düzenlediği ´´Okullararası Taekwondo Yıldızlar´´ il müsabakalarına katıldı. Kendi kategorilerinde 1. ve 3. olan iki öğremcimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası´nda başarılar diliyoruz.

Ara

6. sınıf öğrencilerimiz Bursa Afet Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen afet eğitimine katıldı. Bizi ağırlayan ve bize eğitim veren kurum mensuplarına teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda her gün ´´Kitap Okuma Saati´´ düzenliyoruz. Kitap okuyan bir nesil yetişmesi için çabalıyoruz.

Ara

Kasım ayı için 5, 6, 7 ve 8. sınıf kademelerinde ayın öğrencilerimizi seçtik ve madalyalarını verdik. Seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Emniyet Genel Müdürlüğünce görevlendirilen polisler tarafından ´´Trafik Eğitimi´´ semineri düzenlendi.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize okul tanıtım gezisi düzenledik. Bizi okullarında ağırlayan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Emir Sultan Anadolu Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi´ne teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz ´´Büyük Macera´´ isimli yeraltı keşif konulu filmi izlediler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı gerçekleştirdik.

Kas

5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle Bursa Hayvanat Bahçesi´ne gezi düzenledik.

Kas

Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı arsında imzalanan protokol gereği Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan ´´BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI´´ almaya hak kazanmıştır.