İşgir Ortaokulu

Akçağlayan Mah. Uludağ Cad. No 65 Yıldırım/BURSA
Vizyon
Biz; Okulumuzda çalışan herkesin, konusunda uzman, sorumluluğunu bilen, bilgili mesleki etik değerlere sahip, becerikli, yeniliklere ve değişime açık, sürekli kendini geliştiren, katılımcı ve adaletli yönetim anlayışına sahip, onurlu ve disiplinli kişiler olduğu inancı ile, Öğrencilerimizi ; Beden , ruh ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, milli kültürüne ve değerlerine bağlı,insani değerlere sahip, dürüst, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanmış, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, yeni teknolojiler yaratabilecek mesleki bilgi ve beceriye sahip, girişimci üretken ve verimli, alanında yüksek öğrenime yönelebilen, sürekli gelişen ve değişime açık, estetik duygusuna sahip, başarılı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
* Öğrencilerimizi Millî Eğitimin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına dayanan , demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen kişiler olarak yetiştirmek. – * Kendini anlayabilme, yeteneklerini geliştirebilme ve toplum yararına kullanabilme ilkesini benimseyen birey olmalarını sağlamak. * iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi , beceri ve alışkanlıkları kazanmak. - Yeni durum ve ortama uyum sağlayabilme becerisini kazandırmak. * Öğrencilerimizi ilgi, istidat ve kabiliyetlerine göre müfredat programı esasları doğrultusunda yetiştirmek. * Hızlı değişme ve ilerleme içinde gelişen dünya koşullarına uymak için kendi kültürümüz içinde bilim ve teknik yönden olumlu, kişilikli ve bilinçli bir şekilde öğrencilerimize temel kazandırmak, İçin Varız.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı
Öğretim Şekli :Tekli (Normal)
Başlama Saati: 09:00 Bitiş Saati : 15.10
Doğalgaz. Kalorifer.
Ulaşım
15-B hatlı belediye otobüsü durağı okulumuzun yanındadır. Akçağlayan Mahallesi´nde bulunan okulumuz hem özel araçla hem de toplu taşıma araçlarıyla rahat bir ulaşım imkanına sahiptir.
Akçağlayan Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz merkez ilçe olan Yıldırım ilçesinin sınırları içindedir. Teleferik istasyonunun 200 m. yukarısındadır.