BURSA / YILDIRIM - İşgir Ortaokulu

Ekm

2023/2024 eğitim öğretim yılı ı. ortak sınav tarihleri ekli dosyadadır.

Ekm

Okul aile birliği toıplantı duyurusu

Eyl

Öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimiz, ekte belirtilen programa göre okulumuza gelebilecektir.

Sayın Velilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmelisine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık vb. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Ekm

23 EKİM 2021 TARİHİNDE SAAT 14.00 DE OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI  VE ARKASINDAN GENEL VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Telafide Ben de Varım Veli İzin Belgesi

Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okullara Başvuru e-Kılavuzu

Telafi Programı web sitesi

7 Haziran itibariyle uygulanacak program ektedir

Nis

Okulumuzda eğitim - öğretim gören tüm yabancı uyruklu öğrencilerimize yönelik yarın 27/04/2021 saat 16.00-17.00 arasında Türkçe sınavı yapılacaktır. Sınava Eba üzerinden katılım sağlanacaktır. Bilgi için Türkçe öğretmenleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Nis

Covid 19 salgını nedeniyle bursluluk sınavları ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Mrt

Genel Müdürlüğümüz Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır.

Mrt

20 Mart cumartesi günü saat 20.00 de 8. Sınıf veli toplantısı, 27 Mart Cumartesi günü 20.00 de 5,6,7. Sınıflar genel veli toplantısı yapılacaktır.

Güncel Ders Programları