Etiket Sonuçları: eğitim

Ock

Öğretmenlerimizin tamamen kendi emekleri ile hazırladığı, tüm sınıflar için 2. kazanım değerlendirme sınavını gerçekleştirdik. Emek ve gönül veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmelisine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık vb. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Şbt

13/02/2020 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okul Aile Birliğimiz kermes düzenledi. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizle BTSO Eğitim Vadisi'nde gerçekleştirilen Tales Matematik Tırı'na katılım sağladık.

Ara

6. sınıf öğrencilerimizle 'Namaz Ünitesi' kapsamında cami ziyaretinde bulunduk.

Ara

6. sınıf öğrencilerimize Bursa Hayvanat Bahçesi gezisi düzenledik.

Haz

Yıl boyunca yaptığımız tasarım ürünlerimizi sergiledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Millî ve manevi değerleri kazandırmak için bir grup öğrencimize Çanakkale gezisi düzenledik. Gezide emeği geçen öğretmnelerimize teşekkür ediyoruz.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde 9-17 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap fuarına tüm öğrencilerimizle katılım sağlandı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönemi için öğrencinizin ders durumlarını, devam devamsızlık durumları ile eğitim öğretim faaliyetlerini görüşmek üzere 17/03/2019 PAZAR günü saat 12:00’da okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizle Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ziyareti gerçekleştirdik.

Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) risklere dair tüm öğrencilerimize video ve anlatımlarla bilgi verildi.

Ock

6. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun yakınında bulunan camiyi ziyaret ettik. Böylece öğrencilerimizin ´´Namaz´´ konusunu daha kalıcı bir şekilde öğrenebilmesine olanak sağladık.

Ock

8. sınıf öğrecilerimizle Bursa Bilim Merkezi´ne gezi düzenledik.

Ara

Öğrencilerimiz Millî Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın ortaklaşa düzenlediği ´´Okullararası Taekwondo Yıldızlar´´ il müsabakalarına katıldı. Kendi kategorilerinde 1. ve 3. olan iki öğremcimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası´nda başarılar diliyoruz.

Ara

6. sınıf öğrencilerimiz Bursa Afet Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen afet eğitimine katıldı. Bizi ağırlayan ve bize eğitim veren kurum mensuplarına teşekkür ediyoruz.

Ara

Kasım ayı için 5, 6, 7 ve 8. sınıf kademelerinde ayın öğrencilerimizi seçtik ve madalyalarını verdik. Seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Emniyet Genel Müdürlüğünce görevlendirilen polisler tarafından ´´Trafik Eğitimi´´ semineri düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı gerçekleştirdik.

Kas

5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle Bursa Hayvanat Bahçesi´ne gezi düzenledik.

Kas

Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı arsında imzalanan protokol gereği Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan ´´BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI´´ almaya hak kazanmıştır.

Kas

Okulumuzun twin bilim setleriyle yaptığımız arabaları yarıştırdık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Fen Bilimleri öğretmeni Emre ACUR´un yaptığı yazışma sonucunda twin bilim setleri okulumza kazandırılmıştır. YGA şirketine ve öğretmenimize, bu setlerin öğrencilerimizle tanışma fırsatı sunduğu için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Dyned çalışmaları devam ediyor. Pano hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.