Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni yapıldı.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan "Sınavla Öğrenci Alan Liseler" konulu sunuma ulaşmak için tıklayınız

Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2 Mart 2021 Salı 9:00'da 8. sınıf öğrencilerinin yüzyüze eğitim için okulda hazır bulunması gerekmektedir

Şbt

1Mart 2021 tarihinde eğitim öğretim eski programda olduğu üzere online devam edecektir.

Şbt

Sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik LGS rehberlik semineri

Şbt

Bursluluk sınavı başvuruları 8-26/02/2021 tarihlerinde yapılacaktır. Başvuru yapacak veli ve öğrencilerin dikkatine

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda sınavlar 15 Şubat 2021 tarihinden sonrasına  ertelenmiştir. Sınav tarihleri netleşince tekrar bilgi verilecektir. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla rehberlik faaliyet toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuz Cumhuriyet Bayramı Töreni

Okulumuzun Covid-19 salgını önlemlerini gerçekleştirdi.

Millî Eğitim Bakanlığı ve IHH Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde ''İyilikte Yarışan Sınıflar'' projesi tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bir ''yetim kardeş''e sahip olmak için harçlıklarından artırdıkları paraları kumbaralara atarak yardım ediyorlar.

Okulumuz da başarılı bir yangın tatbikatı gerçekleşmiş ve öğrencilerimiz güveni alana toplanmıştır.

Şbt

13/02/2020 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okul Aile Birliğimiz kermes düzenledi. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.