BURSA / YILDIRIM - İşgir Ortaokulu

Kas

Fen Bilimleri öğretmeni Emre ACUR´un yaptığı yazışma sonucunda twin bilim setleri okulumza kazandırılmıştır. YGA şirketine ve öğretmenimize, bu setlerin öğrencilerimizle tanışma fırsatı sunduğu için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Dyned çalışmaları devam ediyor. Pano hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzun erkek futbol takımı turnuva hazırlıkları kapsamında günlük antrenmanlarını yaptı.

Kas

2018-2019 eğitim öğretim yılı okul meclisi seçimini demokratik bir şekilde gerçekleştirdik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı öğrenci ve velilerimizle kutladık.

Ekm

Okulumuzun Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimiz büyük ölçüde katılım sağladı. Aynı zamanda veli toplantısı da yapıldı.

Ekm

Velilerimiz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen ´´Sağlıklı Beslenme ve Bulaşıcı Hastalıklar ´´ konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.

Ekm

Okulumuzun bütün öğrencileri tarafından katılım sağlandı. Bir yandan canlı olarak fen deneylerini gözlemleyen öğrencilerimiz bir yandan da eğlendi.

Ekm

Okulumuzda çevre temizliği semineri verildi.

Ekm

Okulumuzda başarılı bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi.